Дома За нас

За нас

Спортски.мк е проект кој природно се создаде од недостигот на квалитетни спортски портали во 2009 година. Оттогаш па се до денес, Спортски.мк претставува еден од најпосетуваните македонски сајтови со спортска содржина.

Спортски.мк е дел од Балкан Медиа Груп, мрежа на спортски и забавни портали. Тимот што работи на Спортски.мк има само една неверојатно силна пасија – а тоа е спортот и информациите поврзани околу него.

Што можеме да ви понудиме?

Најнови спортски информации, но филтрирани од мноштвото небулози кои може да се најдат на нет!

Интересни видеа за вљубениците во спортот!

Занимливости од ’другата страна на спортот’

…. и многу други работи додека не ’влезете во офсајд’!

Коментарите се заклучени