Дома Македонски спорт Египет 2021: Ова се натпреварите кои ќе може да ги гледате на МТВ

Египет 2021: Ова се натпреварите кои ќе може да ги гледате на МТВ

Денес започнува Светското првенство во Египет на кое имавме среќа да учествува и нашата репрезентација.

Светското првенство ќе се пренесува на МРТ, а ова се натпреварите кои ќе можете да ги следите во живо:

СП РАКОМЕТ ЕГИПЕТ 2021

ТВ-ПРОГРАМА 13-31.01.2021

СРЕДА, 13.01.2021

МТВ-1 + МТВ-3 21.30 ЕГИПЕТ – ЧИЛЕ (снимка од 18.00)

ЧЕТВРТОК, 14.01.2021

MТВ-1 + МТВ-3 15.30 БЕЛОРУСИЈА – РУСИЈА

МТВ-1 + МТВ-3 20.30 МАКЕДОНИЈА – ШВЕДСКА

МТВ-1 + МТВ-3 22.15 НОРВЕШКА – ФРАНЦИЈА (снимка)

ПЕТОК, 15.01.2021

МТВ-1 + МТВ-3 20.30 ТУНИС – ПОЛСКА

САБОТА, 16.01.2021

МТВ-1 + МТВ-3 15.30 БЕЛОРУСИЈА – Ј.КОРЕЈА

МТВ-1 18.00 МАКЕДОНИЈА – ЕГИПЕТ

МТВ-1 + МТВ-3 20.30 РУСИЈА – СЛОВЕНИЈА (снимка од 18.00)

НЕДЕЛА, 17.01.2021

МТВ-1 + МТВ-3 18.00 ХРВАТСКА – АНГОЛА

МТВ-1 + МТВ-3 20.30 ПОЛСКА – ШПАНИЈА

ПОНЕДЕЛНИК, 18.01.2021

МТВ-1 + МТВ-3 15.30 МАКЕДОНИЈА – ЧИЛЕ

МТВ-1 + МТВ-3 18.00 СЛОВЕНИЈА – БЕЛОРУСИЈА

МТВ-1 + МТВ-3 20.30 НОРВЕШКА – АВСТРИЈА

ВТОРНИК, 19.01.2021

МТВ-1 + МТВ-3 18.00 ХРВАТСКА – КАТАР

МТВ-1 +МТВ-3 20.30 ГЕРМАНИЈА – УНГАРИЈА

СРЕДА, 20.01.2021

МТВ-1 + МТВ-3 18.00 и 20.30, можно и 15.30

ЧЕТВРТОК, 21.01.2021

МТВ-1 + МТВ-3 18.00 и 20.30, можно и 15.30

ПЕТОК, 22.01.2021

МТВ-1 + МТВ-3 18.00 и 20.30, можно и 15.30

САБОТА, 23.01.2021

МТВ-1 + МТВ-3 18.00 и 20.30, можно и 15.30

НЕДЕЛА, 24.01.2021

МТВ-1 + МТВ-3 18.00 и 20.30, можно и 15.30

ПОНЕДЕЛНИК, 25.01.2021

МТВ-1 + МТВ-3 18.00 и 20.30, можно и 15.30

СРЕДА, 27.01.2021

15.00 МТВ-1 + МТВ-3 ЗА 27. ИЛИ 31.МЕСТО – *ако игра МКД

17.30 МТВ-1 + МТВ-3 ЗА 25. ИЛИ 29.МЕСТО – *ако игра МКД

17.30 МТВ-1 + МТВ-3 ЧЕТВРТФИНАЛЕ – * ако МКД не игра за 25 или 29 м.

20.30 МТВ-1 + МТВ-3 ЧЕТВРТФИНАЛЕ

22.15 МТВ-3 ЧЕТВРТФИНАЛЕ (снимка од 20.30)

ПЕТОК, 29.01.2021

17.30 МТВ-1 + МТВ-3 ПОЛУФИНАЛЕ

20.30 МТВ-1 + МТВ-3 ПОЛУФИНАЛЕ

НЕДЕЛА, 31.01.2020

14.30 МТВ-1 + МТВ-3 ЗА 3.МЕСТО

17.00 МТВ-1 + МТВ-3 ФИНАЛЕ

Коментари
Прочитајте поврзани статии
Load More In Македонски спорт

Проверете

Томовски: Разликата не е реална, Словенија ги казни крешките

Македонија со висок пораз од Словенија (31:21) ја отвори втората фаза од Мундијалот во Еги…